Varför Lejon Ryter

Därför Ryter Lejon

Bilden av ett Rytande Lejon är en ikonisk syn. Vi har alla sett den skildras i många konstformer, från målningar till filmer. Men Varför Ryter Lejon?

Läs mer
Fakta Om Puma

Fakta Om Bergslejon (Puma)

Bergslejonet - även känt som Puma och Panter är en stor kattart som är infödd i Amerika. Idag tar vi reda på Fakta Om Bergslejonet.

Läs mer
Lejonets Tänder Fakta

Fakta Om Lejonets Tänder

Lejon (Panthera leo) är ett djur som känns igen över hela världen. I denna artikel går vi igenom Fakta kring Lejonets Tänder, såsom Hur Många de har.

Läs mer
Lejon Vs Tiger

Lejon Mot Tiger, Vem Vinner?

Två av världens största katter - Lejonet och Tigern, är båda konungar inom sina habitat. Lejon Mot Tiger, Vem Vinner? Här tar vi reda på svaret!

Läs mer
Fakta Om Lejonhonor

Fakta Om Lejonhonan

En Lejonhona, eller Lejoninna, är en sann symbol för styrka. Här går vi igenom allt som berör Lejonhonan, såsom dess betydelse för flockens helhet.

Läs mer
Lejonets Livslängd Fakta

Så Gammal Blir Ett Lejon

Vanligtvis brukar djur i fångenskap tendera att leva längre än de i naturen. I denna artikel tar vi reda på Hur Gammal Ett Lejon kan bli.

Läs mer
Lejonet Juda Jesus

Vem Var Lejonet Av Juda?

Lejonet Av Juda är symbolen för den hebreiska stammen Juda. Den härrör från den välsignelse som Jakob gav sin son. Här går vi igenom Lejonet Av Juda.

Läs mer
Vita Lejon Fakta
Vita Lejon

Fakta Om Vita Lejon

Vita Lejon är en del av den allmänna klassificeringen av Lejon, Panthera leo. Varför är de Vita? I denna artikel klargör vi med Fakta om Vita Lejon!

Läs mer
Asiatiska Lejon Biografi
Asiatiska Lejon

Fakta Om Asiatiska Lejon

Nästan alla Lejon lever i Afrika, söder om Sahara, men en liten population av Asiatiska Lejon finns i Indien. Här tar vi upp allt om Asiatiska Lejon.

Läs mer
Svarta Lejon Fakta
Svarta Lejon

Svarta Lejon, Myt Eller Sanning?

Svarta Lejon har frekvent dykt upp på bilder de senaste åren. I denna artikel tar vi reda på om Svarta Lejon bara är en Myt eller om de verkligen F...

Läs mer
Tatuering Lejon Fakta

Lejon-Tatueringens Betydelse

Stora rovdjur och Lejonen i synnerhet, har alltid varit en populär design för de som vill gadda sig. Här tar vi reda på Lejon-Tatueringens Betydelse.

Läs mer