Vilka är Pride of Lions?

Pride of Lions bildades 2018 av två svenskar helt besatta av Lejon, och symboliken kring detta magnifika kattdjur! Pride of Lions är idag det enda svensktalande varumärket som erbjuder ett brett sortiment med produkter som bär bilden av Lejonet. Vår sida erbjuder 1000 + artiklar och växer ständigt. Pride of Lions är även en plattform för dig som vill läsa på mer om Lejon, då vår blogg (Pride of Lions Magazine) omfattar allt om savannens konung!

Vårt breda sortiment

Pride of Lions har ett enormt utbud, och säljer allt ifrån Inredningsartiklar till nyckelringar med unika lejonmotiv. Våra produkter är framtagna av olika leverantörer för att våra kunder skall köpa dem i särklass mest eftersökta lejon-artiklarna. 

Butiken arbetar efter att erbjuda den svenska marknaden de allra bästa och populäraste lejon-produkterna tillgängliga på marknaden. Vi samarbetar med leverantörer i Tyskland, Kina, USA och Storbritannien.

En stor del av vårt sortiment grundar sig på att vara den perfekta presenten till den speciella personen. Kundtjänst, innovation, stil, kunskap, tillförlitlighet och hög kvalité är våra ledord! Vi har som garanti att skicka din beställning så snabbt som möjligt.

Varför Pride of Lions?

Många har funderingar över namnet, och vi kände att det var ett passande namn till det kollektiv och sortiment vi vill presentera för den skandinaviska marknaden. Lejonet lever som bekant i flockar, så kallade "prides", detta och i samband med att ordet även står för stolthet, kände vi att Pride of Lions var det självklara varumärket för vår webbutik. Gå med i vår Pride idag och ta del av unika erbjudanden.

Enkelhet

Enkelhet för oss omfattar en lättnavigerad hemsida, liksom säkra betalningar, snabba leveranser och grym service! Vi vill att alla skall kunna begripa våra produkter med ingående produkttexter samt bilder som ger våra produkter justhet. Det skall inte heller vara några bekymmer med returer och reklamationer, då vår service alltid kommer vara vår högsta prioritet! 

Pride of Lions Magazine

Pride of Lions Magazine är resultatet av vårt starka intresse för lejon, och vårt ständiga behov av att utvecklas och ta till vetskap. Istället för att hålla inne på informationen kände vi att vi vill förvalta våran kunskap till er. Vår tanke är att du som kund skall kunna ta del av lejon och dess fakta, lära av historia och erfarenheter samt ta del av nästkommande produkt-designer och trender. Vårt avseende är att du som kund skall känna dig hemma hos oss och känna vår enorma passion för lejon.

Lejon, till skillnad från andra djur, har länge varit en symbolik för styrka och ledarskap, och används frekvent i adliga vapensköldar och statsvapen. Läs på om denna symbolik i vår tidskrift.

De artiklar vi publicerar är till för att undervisa samt skapa ett ökat intresse för lejon, genom lejonens betydelse genom tiden. Vi förklarar ingående om olika informationer som kan tänkas vara nödvändiga, skötselråd för att öka produkternas livslängd samt olika tips och tricks.

Trygghet

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att handla hos oss. Därför erbjuder vi alltid fri frakt på beställningar över 499 SEK samt full returrätt inom 14 dagar från det att du tagit emot varan om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din köpupplevelse.

Då det kommer till transport och betalning samarbetar vi endast med ledande och pålitliga samarbetspartners såsom Postnord, Bring, Klarna, Visa, Mastercard m.m. Detta gäller även i valet av leverantör för respektive produkter. Vi arbetar endast med officiella parter och garanterar att samtliga produkter i vårt sortiment är äkta.

I de fall vi har realisation, premierar vi våra befintliga kunder genom att erbjuda dessa förtur till våra realisationer. Preliminärstart för dessa ligger i slutet av januari respektive slutet av juni.

På Pride of Lions är shopping på nätet inte bara snabbt och tryggt, utan du hittar också grymma erbjudanden till ett bra pris som är svåra att hitta hos andra butiker.

Varorna i vår produktlinje är alla noga utvalda för att möta våra kunders smak - med andra ord, vi har exakt vad du letar efter. Har du några frågor kring våra produkter eller är det något som du tycker saknas i sortimentet? Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på info@pride-of-lions.com 

Företagsuppgifter

J.T. Marlin LTD

Beverley Commercial Centre, Room 409

87-105 Chatham Road South

Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong

Org. nr: 3256349

E-post: info@pride-of-lions.com