Top 10 Lejon Statyer

En dekorativ staty kan verkligen göra så mycket för din inredning. Idag gör vi en top 10-lista över våra lejon-statyer.

10. Lejon Origami Staty

Lejon Skulptur Stor

Som start på denna lista har vi denna mäktiga pjäs! Denna unika serie med lejon-statyetter - för ja, den finns även i flera färger - kommer inte lämna dig oberörd. Och även om en svart staty alltid ser extremt glamouröst ut, är färgsättningarna väldigt självklara för oss som kattälskare. Denna staty är perfekt att sätta vid sidan av en möbel för en stämningsfull tillvaro!

9. Asiatisk Lejon Staty

Foo Dog Staty

På plats nio kommer detta heliga lejon! Vi erbjuder här ett par kinesiska lejon eller foo dogs som de även kallas, för dem som kräver karismatiska skulpturer! De ackompanjerar lätt ett rum med minimalistisk stil eller väldigt trendiga platser med massor av färger. Kinesiska lejonstatyer kommer ge styrka och mod. De ger ett hem en unik karaktär! Kinesiska lejon används i Asien för att vakta heliga templen, så vad är mer passande som dekoration i ditt hem än dessa lejon?

8. Lejon Staty Brons

Lejon Skulptur Dekoration

På plats 8 kommer denna bronsjuvel! Skulpturen är tillverkad i resin och finns i liknande utföranden. Statyn är perfekt på ditt skrivbord, men gör även underverk på din hylla. Denna lejonstaty är perfekt för en professionell design, och passar alla med en smak för elegans!

7. Lejonhuvud Staty

Dekorativ Lejon Skulptur

Av alla trender under det här nya året finns det förstås en som inte lämnar någon oberörd. Detta lejonhuvud i resin är av en klass och förfining som kommer lyfta även dem mest delikata inredningsstilarna. Den är enkel att placera på bordet, bredvid en möbel, på skrivbordet eller hyllan. En staty som kommer ge dig konstant närvaro från lejonet!

6. Guldfärgad Lejon Staty

Rytande Lejon Staty

På plats 6 kommer denna juvel! Med ett rytande lejon kommer du konstant bli påmind om lejonets makt och styrka, samt få återkopplingar till filmen lejonkungen. Denna staty representerar just det, och är perfekt när du vill skydda ditt egna lejonrike! Statyn är perfekt på ett skrivbord eller vid fönstret, och kommer göra så otroligt mycket i din inredning. Statyn kommer även i andra färger och utföranden.

5. Lejon Staty Guld

Lejon Skulptur Guld

På plats fem kommer en staty värdig den majestätiska konungen lejonet! Skulpturen är producerad i mässing och är en symbol när du verkligen vill uttrycka elegans! Denna skulptur kommer bli en verklig konversationsstartare i hemmet, och är ett måste för en lejonfantast. Statyn är perfekt att ställa på skrivbordet, finhyllan eller på bordet.

4. Lejonkung Staty Guld

Guldfärgad Lejon Staty

På plats fyra kommer ännu en guldstaty! Denna gång en lejonkonung med kungakrona för extra mycket nobel. En av våra mest populära statyer, den här lejonstatyn är den flashigaste i vår kollektion, och det är säkert för sin färg som den har blivit såpass populär. Denna staty finns även i svart och vit färg och kommer ge mycket liv i din inredning!

3. Lejon Staty Vit

Vit Lejonkung Skulptur

På plats 3 kommer denna eleganta lejonkung-staty! Denna lejonstaty kommer att påtvinga sig själv som en mästare i vilket rum som helst som har förmånen att välkomna den! Skulpturer som denna ger verkligen karisma i ett rum. Denna staty finns även i svart färg och är ett sant element för en otrolig stil i hemmet!

2. Lejon Figurin Staty

Lejon Figurin Dekoration

På nummer 2 har vi denna figurin-staty! Denna detaljerade lejonstaty är producerad i resin och är ett fantastiskt inredningselement för den med ett öga för detaljer. Varenda muskel, dess ansiktsutdrag och glamourösa man får alla plats på denna magiska skulptur. Statyn är perfekt på ett skrivbord, på hyllan eller i finskåpet. Än bättre är den som en otrolig gåva till den med lejonhjärta!

1. Lejon Staty Silver

Lejonhuvud Skulptur Inredning

Och på plats nummer 1 har vi ingen mindre än denna rejäla lejonhuvud-staty! Låt dig frästas över en lejonstaty med en originell design och som fullständigt kommer ge din inredning en magisk känsla! Statyn finns i olika färger och utföranden, och vad är inte bättre för en lejonälskare än en staty med ett lejonhuvud? Denna skulptur kommer ge dig daglig inspiration och kärlek, och är perfekt på hyllan, bordet eller finskåpet. Detta lejon kommer med sin finhet förmedla styrka och mod!

Lämna kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras