Top 10 Lejon Ringar

Det är inte många djur som representerar makt och maskulinitet bättre än lejonet! Lejon har länge ansetts vara en av de starkaste och mest skrämmande djuren vi delar denna jord med, så vad är då bättre än ett fruktat lejon som motiv på din ring?

10. Guldfärgad Lejon Ring (Stål)

Lejon Ring Guld

På plats nummer 10 har vi en riktig kronjuvel till ring! Med en ring i guld kommer du genast att hamna i rampljuset! Ringen består av ett detaljerat lejonhuvud och kommer representera din lejonkärlek väl. Lejonet har även en öppen mun redo att släppa iväg sitt fruktade vrål. En ring som är prisvänlig och av högsta kvalité, med denna på ditt finger blir du också en riktig konung!

9. Svart Lejonhuvud Ring (Stål)

Lejon Bikerring Svart

På nummer nio kommer en solid och clean lejon-ring i form av denna juvel! Ringen är tillverkad i rostfritt stål och är ett riktigt kvalitetssmycke för både herr och dam. Ringen visar upp ett detaljerat lejonhuvud som dess motiv, och är en klassisk biker-ring. En ring som är perfekt för de som föredrar en clean men elegant stil! Ringen finns även i andra färger och kommer göra lejonälskarens vardag rättvisa!

8. Stegrande Lejon Ring

Ring Lejon Dam

På plats nummer 8 kommer en stilsäker guldring. Ringen visar upp det klassiska stegrande lejonet och passar dam liksom herr. Ringen väger knappa 12,7 g och kommer inte att gå obemärkt förbi. Ringens yta är högpolerad och är ett lyxigt smycke som inte tömmer hela din plånbok. Det stegrande lejonet kommer symbolisera makt och styrka, och med denna på ditt finger kommer även du bli en symbol för stil och mode!

7. Silver Lejon Ring (Stål)

Stålring Herr Lejon

När vi skall lista nummer 7 kom denna juvel fram som en skänk från ovan! En silver ring producerad i kirurgisk stål, med svarta detaljer och ett lejonhuvud i guld. En ring som har en unik färgblandning och som kommer säkerställa din position som ett äkta modelejon! Ringen passar både dam och herr och finns i storlekarna från 57-67 mm. Bär detta guldfärgade lejonhuvud-ring som ett emblem för lejonets konung-status! En ring som är perfekt till vardagen liksom till fest.

6. Krönt Lejon Ring

Lejonkonung Ring Herr

På plats 6 kommer detta magnifika krönta lejonhuvud-ring. En högkvalitativ produkt till ett överkomligt pris. En ring som är en direkt hyllning till djungelns konung. Ringen är sofistikerad och rik på detaljer, och är ett mycket populärt val bland våra herringar. Ringens passform är specialdesignad så att den perfekt skall passa ditt finger. Ringen är reglerbar och passar till alla storlekar. Ett utmärkt val om man är osäker på sin storlek och när man vill känna elegansen från en lejonkung-ring!

5. Lejon Bikerring (Stål)

Lejon Silver Ring

På plats fem kommer en klassisk stilren bikerring! Ringen är full av delikata detaljer såsom ett malteserkors i röd färg och det stegrande lejonet på ringens tavla. Ringen är i silver färg med svarta detaljer som kommer framhäva detta smycke som en maskulin fingerring! Ringen är tillverkad av stål och kommer ge bäraren modet och karisman från ett lejon. Ringen är perfekt för en man mån om sitt utseende, och är en stor och tuff ring som kommer utstråla dominans! Denna lejon-ring finns i storlekarna från 54 mm upp till 70 mm.

4. Lejon Sköld Ring (Stål)

Stegrande Lejon Ring

Denna vackra silver-guldfärgade signetring är en sann juvel för män. Fabricerad i stål kommer den att klä dina fingrar och ge dig styrkan och stilen av ett lejon. Vackra ytbehandlingar på sidorna ger en mycket imperialistisk stil till denna tidlösa juvel. Ringen finns i storlekar från 55 mm och upp till 70 mm. Ringen är i silver färg med svarta detaljer, och på sidorna ser du gravyr i guld med det stegrande lejonet i mitten, också den i guld. En ring som kommer vara en fröjd för ditt öga och som kommer ge dig beskydd och motivation i din vardag! Ringen är pläterad i silver färg och är av högsta kvalité vilket kommer bidra med ett fantastiskt utseende.

3. Hängande Lejon Ring (Stål)

Justerbar Ring Dam

När nummer tre skall listas kommer denna självklara favorit! Ringen består av ett litet lejon som hänger på ditt finger tillsammans med sina tassar och svans. Ringen finns i färgerna brons och silver. Ringen är producerad i rostfritt stål och är en juvel för damer med lejonhjärta! Ringen är prisvärd och speciellt framtagen för sin kvalité. Lejonets huvud och svans är lite bredare än ringen för att få fram den lite vilda sidan. Det är en idealisk ring för att framhäva din feminina sida och är en pjäs som inte kommer gå obemärkt förbi. Lejonet ser mycket realistiskt ut, där morrhår, näsborrar och noggrant utformade benstrukturer i kinder, käkar och ögon syns. Den har ett skamfilat utseende med svarta detaljer vilket kommer framhäva designen och sticka ut! 

2. Lejonkung Ring (Stål)

Lejonkung Ring Stål

Man kan inte göra en lista med lejon-ringar och inte ta med ännu en lejonkonung-ring! Denna pjäs är en stor och tuff ring som visar upp ett lejonhuvud med en konungakrona. Emblemet symboliserar makt och mod, så att du kan bära denna lejonring med stolthet! Denna ring är fantastiskt detaljerad och är ett mycket populärt val bland våra herringar. Varför? Designen är väldigt speciell och ovanlig. Det kirurgiska stålet som denna ring är tillverkad av är extremt starkt och hållbart för en lång livslängd! Ringen är även prisvärd för sin detaljrikedom. Insidan av ringen är specialdesignad med en lätt kurva för att ge den mest bekväma passformen du kan tänka dig. Ringens yta har en mycket snygg borstad finish. En stor krona syns på lejonhuvudet för en ännu mer kunglig look. Modellen finns i storlekar från 52-70 mm.

1. Lejon Ring Med Diamanter

Lejon Ring Diamanter

På plats nummer 1 i denna lista har vi denna självklara favorit! Väck upp lejonet inom dig genom att bära denna guldring. Bekväm guldfärgad stålring av allra högsta kvalité. Med ett stort utstickande lejonhuvud, omgiven av vita diamanter, kommer du besitta en ring utöver det vanliga. Ringen har läckra svarta detaljer på sidan för att framhäva smyckets finess. Ringen säkerställer överlägsen styrka och stil, och har ett välkomnande pris. Ringen finns i storlekar från 52-70 mm. En utsökt ring som passar till allt och alla tillfällen, med denna juvel på fingret kommer du välkomna morgondagens utmaningar med självsäkerhet!

Lämna kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras