Så Bär Du En Lejon Ring

Det sägs att om du bär en ring med lejonets avbild på höger hand aktiverar du dina ledaregenskaper samt viljan att vinna.

Broar, byggnader och vattenvägarna runt Venedig är smyckade med lejonet och det är inte av en direkt slump. Rykten säger att den antika staden är såpass rik på dessa lejonliknande utsmyckningar att du inte ens kan räkna dem om du så försökte.

1. Meningen av en Lejon Ring

Fascinationen för dem stora katterna går tillbaka till så tidigt som den 18:e dynastin i Egypten när lejon ristades in i granitstatyer och faraoner använde dem som antingen husdjur eller som byte för att hävda sin egen högsta auktoritet. Djuret är också ett önskeobjekt för många i lyxsfären, särskilt inom modehus såsom Versace och Gucci. Lejonets har också en stark anknytning till Zodiak-världen.

Lejonet är kungen över alla djur. I Japan och Centralasien anses ett lejon vara en beskyddare och formidabel vakt. I kristendomen är han djävulens fiende och budbärare. Alla kulturer är dock överens om att ett lejon personifierar styrka och makt. 

För många kulturer var ett lejon en symbol för uthållighet, mod, styrka och storhet. I Indien avbildades han på härskarens tron medan han i Kina vaktade ingångarna till de heliga byggnaderna. Forntida egyptier hade även en tradition om att smida nycklar i formen av ett lejon. Om vi tittar i mytologin antog många gudar ofta ett lejons form. Kronos, tidens mästare, hade till exempel ett lejonhuvud. Den trehövdade Kerberos, underjordens vakt, bar också ett lejonhuvud. I slavisk mytologi ansågs lejonet vara en symbol för krigsguden.

Ring Lejon Sköld

2. Så Bär Du En Lejon Ring

Det är inte bara lejonsymboliken som ger en speciell betydelse till smycken utan det är också viktigt att veta hur du bär dessa föremål. När du bär en ring på långfingret avslöjar det din förmåga att kommunicera och förhandla. Dessutom förbättrar en lejonring på lillfingret din kreativa förmåga.

En ring på långfingret kommer att ge lugn och harmoni. Du bör smycka ditt pekfinger när det saknas autonomi och självständighet och när du försöker öka självkänslan. Ringen på tummen är ansvarig för intellektet och tänkandet. 

Bikerring Lejon Silver

En lejonring på ringfingret avslöjar dess kapacitet till fullo. Genom att bära en ring som denna får du maximal styrka eftersom ringfingret är en ledare för framgång och prestationer. 

Guldring Med Lejon

Lejonet anses vara en beskyddare och en symbol för makt och framgång. Därför, om du bär en ring på höger hand, aktiverar du dina ledaregenskaper och viljan att vinna. När du väljer vänster hand kommer en lejonring att ge mer skydd och självförtroende. Sådana egenskaper förklaras på grund av det faktum att den högra handen är en ledare av mannens energi medan den vänstra betecknar kvinnlig energi.   

Det är värt att uppmärksamma hur ett lejon avbildas. Bilden av ett lejon med en svängande tass, flinande mun eller i ett hopp talar om aggression. En man som bär en sådan ring är fast besluten att nå sina mål. Om ett lejon är avslappnat, symboliserar det visdom och lugn. En ägare av sådana smycken tänker igenom sina beslut och försvarar orubbligt sin åsikt och ståndpunkt. 

Lejon Ringar Stål

Lämna kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras